Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Allergi hvad er det for noget?

Allergi eller ej?

Mit navn er Ursula, jeg er Ninkas søster.
Jeg har fået en plads på bloggen i dag for at fortælle om mit møde med en eller anden form for allergi som min yngste søn har fået hen over sommeren.

Min søn på 12 år har aldrig i sit liv haft allergi eller nogen form for overfølsomhed. Men så i år i starten af sommeren begyndte han at nyse, få røde øjne og stoppet næse.
Vi tog til lægen som konstaterede at det var allergi. Det havde jeg egentlig allerede regnet ud men ville jo gerne lidt nærmere et svar på hvilken form for allergi og hvorfor. 
Lægen mente dog at det var birkepollen- eller græspollenallergi og derfor var yderligere tests spild af tid så vi fik en recept på en allergi-pille og sendt hjem.


Jeg tøvede lidt med pillerne da jeg ikke er den store fan af kemi-medicin og slet ikke når det bliver udskrevet på formodning om græs/birke-allergi..
Men symptomerne blev værre og til sidst gav jeg efter og prøvede pillerne (som ikke hjalp en dyt) og købte ved siden af en næsespray i helsekosten for at prøve at lette den stakkels næse som konstant var stoppet.
Efter et par uger blev det så slemt med øjnene at vi måtte af sted til lægen igen. Denne gang var det øjenbetændelse og som lægen forklarede, kom fordi min søn kløede sig i øjnene pga. allergien. Vi fik en ny recept på en kur mod øjenbetændelse + recept på en ny omgang allergi piller og allergiøjendråber.

Da kuren mod betændelsen var ved at være færdig kunne jeg tydeligt se at der stadig var en kraftig betændelse, så vi måtte af sted igen. Lægen var enig i at der var brug for yderlig behandling af øjenbetændelsen og vi fik derfor en NY recept på en anden kur. Denne gang fik vi også en recept på en pulver-næsespray til den stadig stoppede næse som nu var helt umulig at trække luft gennem.
Øjnene blev ikke rigtig bedre og en morgen da vi stod op var den HELT gal. Begge øjne havde en tyk gennemsigtig hinde der lå hen over hele øjet.  
Jeg ringede IGEN til lægen som bad os komme. Det viste sig så at min søn ikke kunne tåle de nye øjendråber mod betændelsen. Så de gjorde det egentlig bare værre. Vi fik ny recept og efter mange minutters insisteren fra min side sendt videre til en øjenlæge.
Hos øjenlægen sad vi i venteværelset i mere end 2 timer og til sidst kom den søde sekretær og sagde at vi desværre ikke kunne komme til i dag alligevel da der var meget travlt. Men vi kunne få en ny tid i starten af september!
Jeg tog min søn og gik min vej. Øjnene og min tålmodighed kunne ikke vente længere.

Jeg droppede den dag alle former for allergimedicin og kure mod øjenbetændelse. Det resulterede i en bedring hos min søn.
En god ven har nu henvist mig til en alternativ behandler som vi har fået en tid hos i september.

Jeg sidder med en lidt tam følelse overfor vores lægesystem ENDNU engang. Allergi eller ej, jeg er færdig med piller, øjendråber og næsespray. Det virker ikke i dette tilfælde.

Nu vil jeg spørge jer, har nogen her oplevet noget i samme stil i forhold til allergi symptomer? og er der nogle gode råd om alternative måde at behandle på?  

Kommentarer (15)

  1. Henriette Bekker på 20.08.2012
    Hej Ursula,

    Kan det tænkes at I har skimmelsvamp i jeres hus? Kan godt give den type symptomer...
  2. Kathe Andersen på 14.08.2012
    Hej Ursula

    Ja allergi hvad er det for noget? jeg vil gerne give et alternativt indspark:

    Allergi er en overreaktion af kroppens immumsystem, fordi det, som der er en allergireaktion på, er udnævnt til en fjende.

    I min verden er alle fysiske sygdomme og udfordringer underbevidsthedens/sjælens måde at kommunikere med kroppen på, og det gøres via symbolsprog.

    Når vi får en allergisk reaktion må vi se på, hvad denne "fjende" symboliserer for at finde det område i livet, hvor der er noget,
    som vi ubevidst frygter, undgår eller fortrænger. Det handler jo om at acceptere og elske alle sider af livet.

    Ved at bruge medicin forværrer vi bare det hele - vold avler vold og der opstår indre kamp.

    Hvis vi nu antager, at det er pollen, som lægen sagde. hvad symboliserer pollen? det symboliserer reproduktion, seksualitet.
    din søn er 12 år, lige på grænsen til en teenager, hormoner, måske er det er en ubevidst frygt dette. måske det bare er tid til en nærmere snak omkring "blomsten og bien":).

    Som fysisk lindring kan jeg udover de allerede nævnte saltvandskyldninger med næsehorn anbefale badning af øjnene i kamillethe

    og Dr. Bachs rescure remedie spray.

    god bedring og kærlig hilsen

    Kathe
  3. Pia Teubert på 14.08.2012
    Hej

    Min søn fik også pludselig allergi en sommer med røde og meget irreret øjne. Jeg tog ham til en kinesiolog, som testede han var allergisk for græs og gullerødder. Han fik 1 behandling og pause med gullerødder, og han har ikke haft det siden. Så jeg kan anbefale kinesiologi. Jeg er også selv kommet af med min græsallergi via kinesiologi og med homøopatidråberne Høron.
    Det er en fejlfortolkning fra immunforsvaret, som en kinesiolog eller en hypnotisør kan finde frem til hvor stammer fra, og herfra behandle. Jeg håber det kan hjælpe din søn.
  4. Lotte Bonné på 14.08.2012
    Hejsa

    Lige på
    Der er længe til september med de sympromer du viser på billedet. Håber det blot er en model :)

    Homøopaten kan i iris analyse afdække hvor der er belastning ift organerne

    ... allergi er ofte relateret til nyrerne
    Derfor start med en udrensning af nyrene
    Renoron 3 x 10 dråber i lidt vand dagligt

    Herefter ville jeg tage noget Høron
    akut - 10 dråber hver halve time til bedring
    ellers
    3 x 10 dråber i lidt vand dagligt

    Quatroplex kan også bruges eller apisinum comp alt efter hvilken type allergi det er din søn har.

    Quatroplex no 1 - forårspollen
    Quatroplex no 2 - senere forårspollen og sommerpollen
    Quatroplex no 5 - hest - kat og hund og støvmider

    Kan købes hos Scanpharma.se

    Apisinum comp D6 kan også tages hvis der er mistanke om en fødemiddelallergi i tillæg og så understøttes der med Høron

    På kost siden:
    Undgå - sukker også frugt - mel i alle afskygninger (med gluten) - mælkeprodukter da det ofte skaber slim i overmunden på en allergiker - og æg
    Undgå alt stivelse

    ovenstående fødevarer buster til det autonome nervesystem - fight og flight som i forvejen er rigeligt i gear

    Spis ekstra fiskeolie - gerne Cod Liver Oil
    og kød -
    Grøntsager

    KH Lotte Bonné
    Homøopat
  5. Maria Hyllehøj på 14.08.2012
    Stakkels dreng! Det ser virkelig smertefuldt ud! Jeg har desværre ingen gode råd, men er meget interesseret i at høre om i finder ud af hvad det er, da min veninde har haft nogle af de samme problemer i år også uden nogensinde at have haft allergi før. Desuden er jeg rystet over at høre i blev afvist hos øjenlægen, da jeg har fået at vide af en øjenlæge at de er lovmæssigt forpligtigede til at se en samme dag hvis man har et akut problem.
    God bedring til den lille mand, håber nogle af alle de gode råd kan hjælpe!
  6. Une Qvale på 14.08.2012
    Denne dama foreslår å dryppe litt rå/upasteurisert geitemelk/kumelk i øyet.

    http://www.thehealthyhomeeconomist.com/pinkeye-fast-and-easy-home-remedy/
  7. Elin Bech på 14.08.2012
    Jeg kan anbefale alternativ allergibehandling hos Anette Søndergaard, Tlf. 20 24 47 43
    anandanette@gmail.com. ALLERGI, FOBI og STRESS: www.allergiogstress.dk
    2 behandlinger har gjort en stor forskel for mig...
  8. Henriette Kloster på 14.08.2012
    Vi har haft rigtig god gavn af Quattroplex-produkterne herhjemme. Der findes forskellige udgaver alt efter hvad man er allergisk overfor. Min pige er også allergisk overfor græs - og kat og støv, og det der har virke bedst for os har helt klart været Quattroplex. De kan bestilles hos www.scanfarma.se i Sverige (for DK har selvfølgelig ikke de gode sager, de virker..)

    Håber i finder en hurtig bedring - der er lang tid til september, når det hele klør og irriterer.
  9. Reidun Granberg på 14.08.2012
    Ærlige leger innrømmer at allergier er vanskelige og at de kan lite om det. Selv har jeg og har hatt mange merkelige allergiutslag, ikke alle like plagsomme. Jeg har brukt en formue på alternativ behandling uten at det har hjulpet noe særlig (homopat, akupunktur), det betyr ikke at ikke andre kan ha hellet med seg. Min erfaring er at allergier også endrer seg gjennom livet og endrer seg med allmentilstand, sinnstilstand etc. og dette gjør at jeg synes det er svært å se noe helt klart mønster i det. Eksempel: Mine fingre på høyre hånd sluttet å klø og bli tykke da jeg holdt opp med egg. Men like etter var jeg på to ukers reise i USA og spiste egg til morgenmat hver dag og hadde de fineste fingre, forstå det den som kan. Prøv deg frem, bruk instinktet ditt og lykke og hell!
  10. Helena Bægaard på 14.08.2012
    Sikken historie - stakkels dreng. Måske er Cure2Life.dk en mulighed for ham. De har klinik i Århus og Frederikshavn, men måske kan de henvise til behandlere i Kbh. God bedring
  11. Susanne g på 14.08.2012
    allergikompagniet.dk - så skal han kun behandles en enkelt gang.

  12. Karina Frøjerg på 14.08.2012
    Døjer selv med nysen... og meget irriteret øjne... de bliver osse tykt flydende... og har selv fået diveres ting hos lægen... Kun med kortvarrig lindring... Syntes mit bliver værre når solen skinner... der løber de mere i vand og jeg får svie og rødme på huden om øjet hvor tårene løber... kunne osse godt bruge nogle alternative råd... :-) Og tak for dit indlæg....
  13. Eliza Nørholm på 14.08.2012
    Hej Ursula

    Sikke en omgang, kender det kun alt for godt....Jeg har ingen mirakelkur, men jeg har fundet ud af at ved at drikke brændenældete flere gange dagligt (man skal lige vænne sig til smagen, så er det faktisk okay) og gå med solbriller, kan man lindre symptomerne en del. Jeg bruger også at skylle næsen med en saltvandsopløsning i et næsehorn.
    Pøj pøj med det:-)
  14. Mette Bjerre på 14.08.2012
    Hej

    Har hørt gode resultater hos Ole Larsen

    Check hans hjemmeside

    www.allergi-behandling.dk
  15. Gitte Mjørkø på 14.08.2012
    Allergikompagniet.dk :-)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.