Bloggen holder påskeferie og gir påskeæg..
Nyd din påske ferie. Det gør jeg.
Min første påske i England sammen med min elskede. Derfor holder bloggen også ferie.
Men men men du skal selvfølgelig ikke helt snydes for lidt lækkert til påsken.
Hvis du ikke allerede har lavet de Detox Påskeæg Med Pecan Nougat - Low carb og uden gluten og mælk, som jeg delte opskriften på i forrige blog, finder du dem her
Jeg har også fundet nogle andre lækkerier til dig, fra madbanditten og glutenfrihverdag som vil være skønne at nyde i påskedagene. Og skal du holde påskefrokost, er der også inspiration fra madbanditten til hvad du kan servere med god samvittighed her
I min store detox kogebog er der opskrifter på både marcipan og nougat, selvfølgelig uden mælk og gluten.
Marcipan
200 gram smuttede mandler
2 spsk usødet æblemos
Stevia efter smag
Du kan også tilsætte denne opskrift 1 tsk lakridspulver og få lakridsmarcipan.
Hasselnødde-nougat
4 store spsk. Hasselnøddesmør
2 spsk smeltet kokosolie
50 gram chokolade uden sukker
1 tsk Lecithin granulat
½ spsk stevia
1½ tsk vaniliepulver
Smelt kokosolie og chokolade sammen. Rør alle ingredienser i og stil det køligt.
Pecannødde-nougat
100 gram pecannødder
40 gram sukrin melis
100 gram mørk chokolade 85 %
2 spsk kakaopulver
2 spsk kokosolie
Rist pecannødderne let på en pande og lad dem køle af.
Mal nødderne i en kaffekværn eller foodprocessor. Kør de malede nødder sammen med sukrin, kakao, chokolade og kokosolie indtil det er en ensartet masse.
Smagt evt. til med mere sukrin.
Hæld massen i en lille skål eller form beklædt med bagepapir og lad den stivne i køleskabet.
Påske kys
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (5)