Cashewsmør og et billigt grin
Oh, for fanden, en skive kalkun stegt efter opskrift i Kernesund Økomad med et ordentligt lag cashewsmør ovenpå. Det er et mellemmåltid, en proteintype kan forstå. Mums. Man tager:
1 pose cashewnødder fra Urtekram
2 store bundter basilikum. Gerne forskellige
Saft fra 1 citron
1 fed hvidløg
Et ordentligt skvæt olivenolie
Salt, peber og en smule æblecidereddike fra Urtekram
I foodprocessoren med det. Det må gerne være groft.
Jeg har det i køleskabet, og det varer sjældent mere end en dag, før det er spist.
Og her er så opskriften på det billige grin. Det er fra Rytteriet og samtalen ligner noget af det, vi kan høre på restauranterne her i Hornbæk om sommeren, hvor vi har et par stykker af disse vidunderlige typer. God lytter her.
Godnatknus
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (2)