Chocolate chip cookies
Chocolate chip cookies!
Hvem vil ikke gerne sætte tænderne i en lækker cookie med chokoladestykker?
Denne opskrift er på low carb cookies. Det er den bedste måde at spise chocolate chip cookies på uden efterfølgende at betale med fedtdepoter og allergiske reaktioner.
Opskrift:
1 del cashewnødder kværnet i kaffemølle
1 plade hakket mørk chokolade 80%
Lidt natron
Æg til massen bliver flydende (ca. 3 stk.)
Et par spsk. sukrin
Sæt kagerne af på pladen med en teske og bag dem ved 170 grader, til de har opnået en gyldenbrun kant.
Glasur:
Sukrin flormelis
Vand
Bland sukrin flormelis og vand til den ønskede konsistent og pynt kagerne, når de er blevet kolde.
Bon appetit!
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (10)