Chokolade-kage helt uden mel





Her er den bedste chokolade-kage jeg har smagt til dato:
4 æg
300 gram birkesød
200 gram mandler
200 gram smør
2 tsk bagepulver
200 gram mørk chokolade
50 gram nødder
Sådan gør du:
Smørret smeltes og tages af varmen. Chokoladen brækkes i små stykker og kommes ned til smørret, så det smelter.
Birkesød og æg piskes godt sammen til en æggesnaps.
Mandlerne kværnes til mel i en kaffemølle og blandes med bagepulveret.
Mandelmel og æggesnapsen piskes sammen og chokolade-smør-massen hældes i stille og roligt, mens der piskes.
Dejen hældes op i en form beklædt med bagepapir. Mandelflager eller andre nødder drysses hen over dejen og kagen kommes i ovnen ved 200 grader i 20 minutter (ikke varmluft).
Kagen skal afkøles helt før den spises. Den er meget saftig og dessert-agtig. Skal du give den ekstra gas, så pisk en gang flødeskum og server til.
Knus
Ninka
P.S. Hvad er din favorit-dessert?
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.


Kommentarer (10)