Detox Påskeæg Med Pecan Nougat - Low carb og uden gluten og mælk
Verdens Sundeste Detox Påskeæg (Spis, imens jeg flyver til England)
Når du læser dette, er jeg på vej til England. Det er SÅ FULDKOMMEN VILDT....Jeg er på vej derover for at bo sammen med mit livs kærlighed. Hvis du ikke har læst om vores mirakuløse møde, kan du læse del 1 HER, del 2 HER og del 3 HER
Så i næste blog får du et kig bag scenen i et af mit livs største sceneskift. Glimt fra de sidste dage i Danmark for mig og min yngste søn.
Indblik i, hvordan to mennesker, der i hinanden har fundet den største kærlighed, smelter to tilværelser sammen. Indsigt i, hvor store tomrum og hvor store afskeds-scenarier, der ligger bag så stor en beslutning, der involverer børn, exmand, familie og venner.
Og et lille kig på mit nye hjem, imens vi forvandler et man-mansion til et giftfrit hjem med ren maling, vandrensnings filtre, kemifri pool og fælles detox husholdning. Og de første skoledage i Melvins nye liv på verdens bedste skole.
Det kræver en FEJRINg med et festmåltid i form af verdens bedste påskeæg, som du kan spise med god samvittighed. De er skabt til jer af min veninde, Siska Sommer.
Detox Påskeæg (12 stk)
Det her skal du bruge:
-Pekannødder
-Mandler eller mandelmel (ikke fedtreduceret)
-Mørk chokolade 85%
-Kakaopulver
-Kokosolie
-Æggehvide
Evt. Tørrede bær, lakridspulver eller hakkede nødder.
Pekan nougat
100 g pekannødder
3 spsk sukrin melis
100 g mørk chokolade 85 %
1 1/2 spsk kakaopulver
1 stor spsk kokosolie
Rist pekan nødderne let på en pande og lad dem køle af. Mal nødderne i en kaffekværn eller i en foodprocessor. Bland de malede nødder med sukrin, kakao, smeltet chokolade og kokosolie, indtil en ensartet masse er dannet. Smag eventuelt til med mere sukrin.
Hæld massen i en lille form beklædt med bagepapir og lad den stivne i fryseren eller i køleskabet.
OBS! Hvis du ikke bruger en foodprocessor, kan du med fordel smelte kokosolien sammen med chokoladen, så massen bliver nemmere at blande.
Marcipan
200g mandelmel (hjemmemalet eller malede mandler fra urtekram)
4 spsk sukrin melis
2 tsk mandelessens (kan udelades)
1 æggehvide (x-large æg)
Bland alle de tørre ingredienser, inklusiv mandelessens og saml og ælt massen med æggehviden til den hænger sammen. Den skal være fast og let fedtet.
OBS! Hvis du bruger en foodprocessor er konsistensen perfekt, når massen begynder at samle sig. Er den svær at samle, kan du med fordel tilsætte en smule mere æggehvide.
Overtræk
100g mørk chokolade
1 lille tsk kokosolie
Sådan gør du:
Skær en lille aflang firkant af nougatmassen og form marcipan udenom, så det former et æg (rører du for meget ved nougatmassen, vil den smelte). Rul dem gerne for at få en glat overflade.
Smelt chokoladen sammen med kokosolien i et vandbad eller i en lille gryde ved meget svag varme. Dyp æggene i den smeltede chokolade ved hjælp af en kødnål, en tandstikker eller en gaffel.
Drys eventuelt med hakkede mandler, frysetørrede bær, lakridspulver eller hvad du synes.
Stil de chokoladeovertrukne æg på et stykke bagepapir og lad dem stå i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet.
Nyd dem.
Glæder mig allerede til næste uge, hvor jeg jo så skriver fra min nye uk-tilværelse
Kys
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (9)