Fredags opskrift: Chokoladeboller
I dag får i opskrift på Tatjanas lækre chokoladeboller
Geniale til f.eks. børnefødselsdag
Chokoladeboller
Ingredienser (6. stk.):
4 æg
1 dl kokosmælk
30 gram smeltet smør
1/4 dl smagsneutralt proteinpulver (erstat eventuelt med lidt ekstra mandelmel)
1 dl mandelmel fra Funktionel mad
3 spsk. Fiberhusk
4 spsk. sukrin
2 tsk. bagepulver
60 gram Summerbird 71% chokolade eller lignende
De våde ingredienser blendes, hvorefter de tørre blandes og røres i. Chokoladen hakkes og røres i til sidst. Dejen hviler 10 minutter, så fibrene får mulighed for at suge væske til sig. Hvis dejen er for våd til at kunne formes til boller, tilsættes lidt ekstra mandelmel. Der formes 6 boller, der trykkes flade, pensles med æg eller smeltet smør.
De bages ved 200 grader i cirka 15 minutter.
Se flere af Tatjanas dejlige opskrifter HER:
tatjanasmad.blogspot.dk
PS. Vores e-kogebog "kernesund børnefødselsdag" er fyldt med labre opskrifter til børnefødselsdags-bordet. Se mere HER:
www.kernesundfamilie.dk/brnefdselsdag/
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (2)