Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Brød

Fredags opskrift - Parabrød

Ninkas Parabrød

Det skal du bruge:

·  250 g hørfrø

·  250 g paranødder

·  6 æg

·  2 spsk. vand

·  2 spsk. olivenolie

·  Lidt havsalt

·  Nigellafrø til pynt

 

Så let er det:

 

Mal hørfrø og paranødder i kaffemølle. Ønsker du et grovere brød, kan du hakke paranødderne eller komme dem i en blender.
Tilsæt herefter resten af ingredienserne.

Beklæd en rugbrødsform med bagepapir, hæl dejen i formen og pynt med Nigellafrø. Bag brødet i ca. 40 minutter ved 160 grader.

Kommentarer (2)

  1. Susanne Maria Snor Lyngaae på 09.01.2013
    TAK, Ninka, for god inspiration til et brød uden mel, som smager fantastisk - mmmm....meget lækkert. Susanne
  2. JANSEN HORN på 04.01.2013
    Supert! Dette skal jeg bake i kveld, gleder meg! :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.