Gode tips til hurtig madlavning
Lynhurtigt madlavnings trick til de rigtig travle dage!
Kender du det, når intentionerne er på rette sted, men tid, stress og andre omstændigheder spænder ben for os, så vi pludselig finder os selv udkørte og sultne efter en lang arbejdsdag, med tomt køleskab og intet overskud til at handle og lave mad?
Kodeordet er planlægning og forberedelse. Med de to ting, kan du sagtens komme igennem en travl uge, uden at ty til fastfood eller andre usunde løsninger.
Jeg bruger gerne søndag til at planlægge den kommende uge, og får handlet ind og forberedt.
I sidste uge vidste jeg, at jeg at de to første dage ville blive pressede i tid, og det var min forberedelses dag tilmed også! Men ingen panik, det kan sagtens lade sig gøre, også uden at stresse.
Den lynhurtige løsning denne søndag blev et stort farsbrød, stenalderbrød, pesto og en masse skyllet og skåret grønt.
Det tog ca. en halv times arbejdstid i køkkenet, og en time i ovnen; vupti færdig! Så er der mad til de næste par dage – der egner sig fint til morgenmad, frokost og aftensmad!
Morgenmaden bestod af et par skiver stenalderbrød, med øko smør og farsbrød til.
Frokosten; farsbrød, stenalderbrød, en masse grønt og pesto til at dyppe i.
Aftensmaden blev suppe– jeg havde en grøntsagssuppe rest i køleskabet, så farsbrødet blev skåret i tern – og så var der suppe med kødboller.
Denne løsning fik mig igennem to travle dage, uden sult og med stabilt blodsukker! Velbekomme!
Farsbrød med Cashewnødder
· 400 gr. hk. øko oksekød
· 400 gr. hk. øko svinekød
· 1 stor håndfuld cashewnødder
· 2 æg
· 1 stort løg
· 1 hvidløgsfed
· Havsalt, peber og andre krydderier efter ønske
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (2)