Gryderet med kylling
Jeg elsker gryderetter. De er nemme at lave. Det hele ned i en gryde og bum - simre, simre, så er der mad.
Denne her ret er rimelig simpel at gå til:
- Kyllingefilet
- Grøntsager efter smag. Jeg brugte broccoli, sugarsnaps, cherrytomater, løg, hvidløg, porrer og lidt gulerødder.
- Havsalt og peber
- Cayennepeber
- Basilikumspesto
- Smør
- Fløde
- Hønsebouillon
Skær kyllingen ud i tern og svits i en dyb pande, med smør, løg og hvidlød. Hæld vand ved og lad det simre i cirka 20 minutter.
Tilsæt cayennepeber, hønsebouillon og sort peber.
Skær grøntsagerne ud som du har lyst til, og tilsæt dem efterhånden, alt efter tilberedningstid på grøntsagerne. Tilsæt godt med pesto og piskefløde og lad det simre en smule. Smag til med salt, evt. mere pesto og cayennepeber.
Server med dit yndlingstilbehør.
Velbekommen.
Knus
Ninka
P.S. Husk at der kører opskrifts-konkurrence, hvor du kan vinde en global kniv. Læs mere LIGE HER
P.P.S. Hvad er din favorit "tøm køleskabet-ret"?
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (6)