Hvad kan du bruge i stedet for sukker???
Du behøver ikke undvære sukker som kernesund.
Heller ikke selvom du gerne vil tabe dig. I sidste blog gav jeg dig opskriften på en sund chokolade. Og fik spørgsmålet: Hvad med Sukrin? Kan vi bruge det i stedet for Xylitol?
Og ja, det kan i godt.
Sukrin er et naturligt sukker-alkohol, som ikke påvirker blodsukkeret, og det giver heller ikke diarre eller mavekneb, sådan som Xylitol eller Birkesød kan have en tendens til. Det kræver længere hævetid, når du bager, men ellers kan du bruge det ligesom sukker.
Jeg har lagt linkst herunder til mere info om Sukrin: www.funktionelmad.dk/sukrin-om.php
Købes her: www.ren-velvaereshop.dk/sund-kost-242/soedemiddel-254/
Hvad savner du ellers erstatninger til i dit kernesunde liv?
Knus
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (6)