Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Hvad kan du bruge i stedet for sukker???

Du behøver ikke undvære sukker som kernesund.

Heller ikke selvom du gerne vil tabe dig. I sidste blog gav jeg dig opskriften på en sund chokolade. Og fik spørgsmålet: Hvad med Sukrin? Kan vi bruge det i stedet for Xylitol?
Og ja, det kan i godt.  
Sukrin er et naturligt sukker-alkohol, som ikke påvirker blodsukkeret, og det giver heller ikke diarre eller mavekneb, sådan som Xylitol eller Birkesød kan have en tendens til. Det kræver længere hævetid, når du bager, men ellers kan du bruge det ligesom sukker.  

Jeg har lagt linkst herunder til mere info om Sukrin: www.funktionelmad.dk/sukrin-om.php  

Købes her: www.ren-velvaereshop.dk/sund-kost-242/soedemiddel-254/    

Hvad savner du ellers erstatninger til i dit kernesunde liv?

Knus

Ninka

Kommentarer (6)

  1. Mark jensen på 29.07.2011
    kan agavesirup også bruges?
  2. Laura Schropp på 26.07.2011
    Kære Ninka.
    Tusind tak for svaret.
    Jeg bruger altid enten kokos eller olivenolie i maden.
    Har lige lavet mandelmælk i dag og håber at jeg kan bruge resterne på brødet.
    Til sidst skal du lige have ros, for jeg er utrolig taknemlig at der findes mennesker som dig med positivitet og så god nærvær.
    Knus Laura
  3. Sarah Svendsen på 25.07.2011
    Savner erstatning for ost, og fløde? ved der er soya fløde, men kan jeg bruge det som flødeskum? Savner at lave nogle rigtig gode mousser med flødeskum
  4. Trude Husebø på 25.07.2011
    Hei Ninka,

    Endelig fant jeg bøker med mat som kroppen min har lengtet lenge etter.

    Hva med Fedon Lindbergs fruktose i stedet for sukker? Og stevia?

    Trude
  5. Laura Schropp på 25.07.2011
    Hej Ninka.
    Jeg tænkte på om du havde et alternativ til smør.
    Knus Laura
  6. Henriette Simonsen på 25.07.2011
    Hej Ninka

    Hvor er jeg glad for netop denne blog idag. Min helsekost har længe anbefalet det til mig men jeg har været i tvivl fordi det ikke er noget du har haft talt om... Og så er det jo bare en bonus at det er billigere end Birkesød. :-)

    Der findes også sukrin melis som kan bruges til glasur fx - har du kigget på den?

    Lots of love

    Henriette

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.