Hvad spiser du på restaurant?
Kernesunde DO´s and DONT´S på restaurant:
DON’T:
Gå på italiensk restaurant på torvet I Helsingør og bestil spaghetti Bolognese uden spaghetti. Med mindre du vil nyde følgende scenario, som overgik mig og drengene:
Kok kommer spankulerende ind i restauranten. Kok råber: Du vil spise bolognese uden spaghetti?
Mig: Ja, tak.
Alle de andre gæster har på dette tidspunkt bestilt glosuppe og alle øjne er rettet mod denne underlige familie midt i lokalet.
Kok: ”hvorfor”?
Mig: ”Jeg kan ikke tåle det.”
Kok: ”Hvad fejler du?” ”Har du cøliaki?”
Mig: ”Nej.” Nu med udsigten til at skulle dele hele min livshistorie med en restaurant fuld af mennesker, som jeg har lyst til at række tunge ad: ”Vi har glutenallergi.”
Det ender med at vi får vores bolognese. Og en lang historie om kokkens familiemedlemmer, der heller ikke kan tåle gluten. Så det endte godt. Men alligevel. Hvorfor udsætte sig selv for afhørings-sessioner som den her, bare fordi man gerne vil have et sykke mad uden at skulle vaske op bagefter?
DO:
Gå på en restarant med masser af bøffer, fisk, og salatbuffet. Så er du sikker på at kunne vælge til og fra uden besvær. Det nyder vi.
Ligesom her. På Strandpavillionen.
Og her får man endda udleveret blyanter, så man kan tegne tissemænd på dugen, hvis man keder sig. Det gjorde mine drenge.
Hvad gør du, når du spiser ude? Gode tips til andre kernesunde?
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (3)