Hvorfor taber de sig ikke?
Læste lige en artikel om Andrea Bak i Femina. Hun synes ikke, hun hurtigt nok får skrællet kilo fra udgangspunktet: 100 kilo. Hun har ellers skiftet slikket ud med frugtsalat. Og det hvide brød ud med rugbrød.
Tænker: "Hvis hun er proteintype, kan netop frugtsalat og brød være med til at lægge en dæmper på vægttabet i længden."
Det er så spændende, at masser af gode olier, roastbeef med pesto og tung mad kan være slankemad for nogle. Mens andre (kulhydrattyper) blir tykke af det. de fleste kure tager udgangspunkt i, at vi alle er kulhydrattyper. Ærgeligt.
I går var den første mandag i mit nye år, hvor jeg afprøvede min nye arbejdsuge: jeg vil jo kun arbejde tirsdag, onsdag, torsdag og holde fri mandag og fredag.
Det var svært at give slip. Havde lyst til at skrive en blog. Men lod være. Jeg VED, at mine bedste, kreative ideer opstår, når jeg holder fri. I stilheden kommer jeg i kontakt med mit fulde potentiale. Og ganske rigtigt. I går faldt de sidste brikker på plads i forhold til, hvordan jeg skal kan integrere den kernesunde livsstil hos mine kursister. Alt, hvad jeg har lært og set virke gik op i en højere enhed. Tak.
Her til morgen var der mange mails. Blandt andet fra en norsk kvinde, der er bange for at blive for ekstrem og bruge for meget tid på at blive kernesund.
Jeg foreslog hende at droppe det kernesunde projekt.
Der er ingen quick fixes. Det tager ekstra tid i starten, og for at finde den gyldne middelvej, er vi nødt til at komme ud i ekstremerne i en periode.
Jeg opfordrede hende til at spørge sig selv: Vil jeg virkelig være kernesund? med den investering, jeg skal lægge i det?
Spændende, hvad hun beslutter.
Kærligst
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (3)