Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

HVORFOR TABER DU DIG IKKE del 1

Du lever sundt, men kiloene bliver stædigt siddende.

Her er Grund Nummer 1.

Kommentarer (7)

  1. Marit Anette på 24.05.2011
    Jeg har en mor som fjernet galleblæren da jeg var yngre pgr av at hun tok en sånn rensekur med grapefrukt og olivenolje også satt en sten seg fast i gallegangen, men jeg merker at når jeg spiser mye fett selvom det er sunt fett fra hørfrøolje og kokosolje så får jeg fryktelig stikking i høyre siden slik at jeg noen ganger bare må legge meg ned eller jeg ikke får sove... jeg vet ikke om dette er pgr av gallestener som er på vei ut eller om det er nydannelse av stener, men det er iallefall vondt der hvor galleblæren sitter. Derfor er jeg litt usikker med hensyn til hvor mye fett jeg bør spise selvom dette absolutt er det beste for blondsukkeret mitt, men jeg prøver å teste dette ut. Gleder meg til typekost innlegget (jeg er kombinert type) og tusen takk for at du svarer på innleggene våre!
  2. ninka mauritson på 23.05.2011
    Kære reidun. i kittet er der en video med intro til alle trin. der viser jeg tallerkener frem. Hyggeligt at du er her. Jeg kan ikke lære dig at spise efter din krops signaler via blogs.
    en ting er at finde sin type. Noget andet er at lære at lytte til de fine kropssignaler fra øjeblik til øjeblik. At bruge sin type som endnu et fast system, som man kan slå kroppen far og følge er at fjerne sig fra kroppen, så det duer ikke. Så kosten er en (lille) del af det at få en kernesund bevidsthed og blive selvkørende...

    I klubben kommer der om 1 uge et helt program med typekost og derudover er alle opskrifterne i online-kogebogen med beskrivelser, der viser, hvordan man bruger dem alt efter type.

    galdeblære? Hvilke problemer?
  3. Marit på Malta på 23.05.2011
    Kjære Ninka, dette er akkurat min egen erfaring! Jeg får i tillegg litt problemer med galleblæren med alt fettet selvom det er sunt fett. Noen flere tips her? (Jeg har kjøpt Lecitin granulat som jeg tilsetter smoothies og frokostblandinger og C vitaminer det hjelper en god del). Hvor i Kernsesund klubb er det du henviser til med hensyn til å spise etter sin type? Jeg finner det ikke ;-) Takk for oppmuntring og initiativ. Stor klem fra syden!
  4. Reidun Granberg på 23.05.2011
    Takk og takk! Jeg er i ferd med å bli en riktig gjenganger her, men dette er jo spennende! Skulle altså ønske at du kunne vise frem noen gode tallerkner som passer for de forskjellige typer! Jeg forstår at det ikke kan bli absolutt, men som en veiledning. Og så synes jeg morgenmaden er sværest og den det er sagt minst om i kitet og på nettoppskriftene, så jeg ønsker meg litt mer her.
    Ellers skulle jeg ønske at min kropp snakket høyere og tydeligere.
  5. Reidun Granberg på 22.05.2011
    Jeg fikk en riktig aha-opplevelse da jeg laget søndags middag idag, og her kommer en ny kommentar fra Oslo:

    Vi har hatt andebryst og jeg tar frem et fra fryseren (selvsagt kjøpt i Danmark) til oss tre. Til dette har vi salat med sorte bønner og broccoli. Så fant jeg på å kikke på hva jeg egentlig skal spise som mixtype: halve middagen skal være andebryst, den andre halve grønnsaker etc. Porsjonen skal være omtrent så stor som en skål man kan lage av sine to hender. Men en tredjedel andebryst er faktisk for lite til at min porsjon blir riktig - størrelsen totalt tror jeg er god nok, men andebrystet er ca. 1/4, bønner og grønnsaker resten. Så jeg spiser ikke etter min kroppstype eller hva?

    Det samme bør gjelde for frokost, så hvis jeg har laks med i min lunsjboks, så må jeg måske ha et kokt egg også? Og litt mindre av bønner eller andre kullhydrater?

    Jeg tenkte jeg skulle følge riktig godt med på det her, for jeg regner med at det kommer flere bloggs i denne serien, så jeg håper på noen råd også. Hva med morgenmad, Ninka, for en mixtype? Er smoothie OK? Jeg elsker morgensmoothies og er riktig lenge mett på dem.

    Altså, ikke spise for mye, men ikke være sulten, man skal kunne være mett 3 - 4 timer etter et måltid.

    Ser frem til flere bloggs - og tips, og jeg er sikker på at vi er flere!
  6. ninka mauritson på 22.05.2011
    Jubii. Hvor er det fedt, Gitte. Ja, Reidun, Mixtyper har den gave, at de kan spise det meste, men skal mærke efter hele tiden hvad kroppen siger...

    Knus

    Ninka
  7. Reidun Granberg på 21.05.2011
    Spise etter sin kroppstype, der kommer det igjen. Oi hvor jeg skulle ønske at jeg kunne levere en ukes matdagbok et sted og få tips til hva jeg kan endre på. Jeg er mix-type, og vi er visst de vanskelige. Noen ganger tror jeg at jeg er protein-type - jeg kan gå i mange timer med hardt arbeid på en morgenmad bestående av egg og bacon.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.