Is wheat addictive?
Korn
Når vi spiser forarbejdet korn, det kan være hvide ris og hvidt mel, får vi ingen vigtige vitaminer og mineraler.
Korn har et højt indhold af kulhydrater som gør at vores blodsukkerniveau stiger, det giver øget insulin. Ved indtagelse af kornprodukter (især hvede), stiger blodsukerniveuet hurting men falder derefter drastisk igen, derfor er det vi kan føle os trætte og umotiverede oven på et "korn" måltid.
Det er efter hånden ret almindeligt at have allergi over for en kornsort – oftest hvede. Men hvede er fortsat en af de mest spiste kornsorter i Danmark.
Bliver vi afhængige af kulhdrater/hvede? læs denne spændende artikkel af "primal living in a modern world" -
is wheat addictive?
ps: Prøv at fjerne alle kornprodukter, fra din kost i en uge for at se hvordan det føles
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (2)