Kernesund Chokolade – sådan
Sådan lavede jeg den lækreste hvide-mørke chokolade med toffee-konsistens og den skønneste smag uden sukker, mælk og gluten:
3 – 4 spsk. Lucuma pulver fra rawandmore.dk/kategori/31
3 spsk. kakaopulver fra www.kernesundfamilieshop.dk
4 spsk. Birke Xylitol www.kernesundfamilieshop.dk
3-4 spsk. kakaosmør fra rawandmore.dk/kakaosm%C3%B8r
Madpapir
Aluform
Smelt kakaosmør i en gryde. Tilsæt lucuma pulver. Lad smelte. Tilsæt birkesød. Rør lidt kakao i. Blandingen skal ikke røres så meget, at det bliver helt brunt. Så mister du den lækre hvid-mørke effekt.
Beklæd en lille aluform med blandingen.
Tilsæt eventuelt rosiner og/eller kakaonibs.
Revet appelsinskal vil også være lækkert.
Stil på køl. Til det er næsten stivnet.
SPIS!!! Uhmmmmmmm
Knus
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (3)