Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Kernesund Chokolade – sådan

Sådan lavede jeg den lækreste hvide-mørke chokolade med toffee-konsistens og den skønneste smag uden sukker, mælk og gluten:

3 – 4 spsk. Lucuma pulver fra rawandmore.dk/kategori/31

3 spsk. kakaopulver fra www.kernesundfamilieshop.dk

4 spsk. Birke Xylitol www.kernesundfamilieshop.dk

3-4 spsk. kakaosmør fra rawandmore.dk/kakaosm%C3%B8r

Madpapir

Aluform

Smelt kakaosmør i en gryde. Tilsæt lucuma pulver. Lad smelte. Tilsæt birkesød. Rør lidt kakao i. Blandingen skal ikke røres så meget, at det bliver helt brunt. Så mister du den lækre hvid-mørke effekt.

Beklæd en lille aluform med blandingen.

Tilsæt eventuelt rosiner og/eller kakaonibs.

Revet appelsinskal vil også være lækkert.

Stil på køl. Til det er næsten stivnet. 

SPIS!!! Uhmmmmmmm

Knus

Ninka 

Kommentarer (3)

  1. ninka mauritson på 24.07.2011
    Hej.
    II kan godt bruge Sukrin. Knus
    Ninka
  2. Tatjana Albinus på 22.07.2011
    Jeg prøvede at tilsætte lidt ristet kokos - det smager så englene synger :-)
    Jeg er egentlig også nysgerrig efter, hvorfor du ikke anbefaler sukrin - jeg så at Umahro er begyndt at bruge det i sine opskrifter.

    Knus fra Tatjana
  3. Karen Deleuran på 21.07.2011
    Lyder lækkert, det må prøves af en dag :)

    Hvordan kan det være. at I benytter/anbefaler Birkesød som sødemiddel i stedet for Sukrin? Jeg benytter nemlig Sukrin, der både har et GI på 0, et kalorieindhold på 0 samt ikke giver dårlig mave som fx Birkesød kan give ved overdreven brug. Det ligner sukker og smager som sukker, og er helt naturligt som Birkesød. Så det undrer mig egentlig bare :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.