Kredser chokolade i tankerne?
Det er ved at være den tid på måneden hos mig, hvor jeg ville dø for et hjørne på en mars-bar, og gøre alt hvad der står i min magt, for at fokusere mine tanker andetsteds hen. Det er den tid på måneden hvor fedt, uanset om jeg spiser et helt glas kokosolie på 2 dage for mig selv, ikke har nogen umiddelbar effekt på min trang til sødt, i mere end 5 minutter.
Når jeg har det sådan giver jeg efter. Jeg vælger at give efter, i stedet for at "falde i." Og det føles tusind gange bedre, end at deale med den dårlige samvittighed bagefter. Den smager sgu ikke særlig godt!
Det kunne for eksempel være chokolade - et meget oplagt bud på, hvad der får min mund til at løbe i vand, når jeg tænker på det, et par dage op til menstruation.
...Og så synes jeg faktisk, at hjemmelavet chokolade smager ti gange bedre. Nok på grund af den toffee-agtige konsistens det får.
Når jeg laver chokolade, bruger jeg:
- Raw kakaosmør (fra helsekosten)
- Kakaopulver (fra Urtekram)
- Birkesød
- Nogle gange lidt lucuma pulver (helsekosten)
Så smelter jeg kakaosmørret i en lille gryde, kommer kakao og birkesød i, og smager til med en teske, om jeg synes den smager af kakao og er sød nok. Nogle gange kan jeg finde på at tilsætte en anelse lucuma pulver, kun for konsistensens skyld. Så bliver chokoladen endnu mere toffee-agtig.
Bagefter hælder jeg chokolade-saucen op i glas- eller porcelænsforme, og stiller i fryseren. På en halv time, er der chokolade. Mmm. Skæres ud med en kniv og spises med det samme.
Dét kan stille min lyst...
Knus Ninka
P.S. Hvad gør du, når du mærker trangen til sødt og intet fedt i verden kan stille dine cravings?
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (5)