Lyn-hurtig kylling med rosenkål og bacon
Kylling. Jeg elsker kylling! Det fik jeg i går. Jeg er særligt vild med kylling med skind.
Jeg var så sulten, da jeg gik i gang med at lave mad. Dem som har set mig sulten, ved at jeg forvandler mig til en heks (jep, det er mig) hvis ikke jeg får mad, NU !!!!
Derfor skulle det gå rasende stærkt:
Kyllingen blev krydret med lidt stødt chili, et ganske lille drys karry, peber og havsalt.
Bacon skar jeg ud i strimler og svitsede på en pande med champignon.
Rosenkål blev dampet let, skåret ud i halve og stegt sammen med bacon og champignon. Jeg krydrede med revet citronskal og urtesalt.
Drys med lidt persille i grøntsagerne og voila - så er der serveret. Nemt og enkelt mad, der smagte herligt.
Hvad serverer du, når det skal gå stærkt?
Knus
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (2)