Madblog: Laber lammefilet
Indrømmet! Jeg er et madøre. Uden mad, ville min livskvalitet dale til nulpunktet. Jeg nyder mad og jeg kan nærmest mærke alle mine celler juble, når jeg sidder og tygger på et godt måltid mad. Det fik jeg i går.
Menuen stod på lammefilet med tomat/agurke-salat og stegt peberfrugt med mandler.
Mandlerne og peberfrugten var stjernerne på min tallerken. Søde, krydrede og en eksplosion af smag i munden.
Her kommer opskriften:
Smut mandlerne i kogende vand.
Skær peberfrugter i strimler og steg peberfrugten på panden i smør eller olie. De skal stege i meget lang tid, så skru ned for varmen. Jeg plejer at give dem ½ time på panden.
Skær tomat og agurk i små tern og kom dem op i en skål. Tilsæt en masse frisk persille.
Krydr peberfrugten med lidt timian og tørret rosmarin, peber og salt. Tilsæt de smuttede mandler.
Steg lammefileterne et par minutter på hver side, med lidt salt og peber på og lad dem hvile 5 minutter inden servering.
Maden er færdig, når mandlerne er gyldenbrune over det hele og peberfrugten er blevet godt blød og snasket.
Bon appetit :-)
Knus
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (13)