Madblog: Simpel og sund aftensmad
Kører aftensmaden på rutinen og har du et fast repertoire, du disker op med, når maden skal på bordet og indkøbsvognen fyldes?
Kroppen begynder at danne intolerance over for en bestemt fødevare, hvis den får det samme 5 dage i træk eller mere. Derfor:
Lad os dele opskrifter med hinanden. Hvilke kernesunde, lækre, nemme og simple retter har du i ærmet?
Jeg starter....
Her er en opskrift på minutsteak med flødesauce, gulerødder, persille og oliventapenade:
- Rød peber steges langsomt ved svag varme på panden, indtil de bliver bløde.
- Lidt rød karry-pasta svitses med et par minutter.
- Drys lidt peber og hæld piskefløde i og lad det småsimre lidt.
- Imens steges steaken et par minutter på hver side.
- Hæld stegeskyen ned i saucen og server med persille, rå gulerødder og oliventapanade. Drys eventuelt lidt frisk rød chili hen over.
Bon appetit.
KNUS
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (9)