Madpakken - her er to lækre forslag
Et af de spørgsmål jeg får allermest er: "Hvad spiser du til frokost?"
Og mit svar her er altid, at det er den samme slags, som den jeg spiser til aftensmad. Altså kød, grønt og fedt. Det kunne for eksempel være kyllingebryst med parmaskinke og en nem salat af ruccola, cherrytomater og æblecidereddike, som jeg fik i går. Med en smørklat. Eller to. Eller tre.
Når jeg svarer det, så lyder det næste spørgsmål så: "Jamen, hvad skal jeg selv eller ungerne tage med i madpakken?"
Den nemme er kyllingespyd, grøntsagsstave, mayodip i en bøtte og lidt nødder.
De her forslag kræver at du har bøtter i glas eller rustfrit stål, når det skal transporteres med rundt. Dem kan du få i Kop & Kande og andre isenkræmmere.
Kyllingesalat:
- 1 kogt kyllingebryst
- Mayonnaise
- Paprika
- Urtesalt
- Peber
- Sukkerærter i fine strimler
- Hakket rødløg
Det hele blandes sammen og smages til. Holder sig nemt i køleskabet et par dage.
Æggesalat:
- 4 hårdkogte æg
- Mayonnaise
- Salt, peber
- Godt med karry
- Masser af karse
Æggene halvveres, skæres ud i skiver på langs og derefter vendes ægget og du skærer ud i skiver på tværs, så du får fine små tern.
Alle ingredisenderne blandes sammen og smages til. Holder sig fint et par dage i køleskabet.
Du kan for eksempel spise salaterne oven på det sindssygt lækre hørfrø knækbrød - Hent opskriften her
Knus
Ninka
Psst... Vil du have endnu flere madpakke-forslag, så holder Maya Gry klub-workshop den 14. juni. Det eneste det kræver for at du kan komme med er, at du er medlem af klubben. Se mere her
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (2)