Min elskede arbejdsplads
Det her mit arbejdsplads. Og min store kærlighed. Bordet har jeg fundet sammen med min veninde, der er DK´s dygtigste indretter. Det stod og skreg på mig og Morten i en kinesisk møbelbutik. det har fine skuffer på begge sider og masser af plads til os.
Du kan måske skimte min billige lille video-recorder, jeg bruger til at lave alle vidoer til klubben. Og computeren, hvor jeg skriver alle tekster. det og en tekande, er alt, hvad jeg har behov for.
Sådan her går jeg på arbejde:
Jeg trisser ud af sengen, spiser morgenmad med mine drenge og Morten. Som næsten altid kører dem i skole. (skal have undersøgt, hvordan de kan komme med en skolebus. Vejen er for sindssygt farlig at køre på).
Så laver jeg te (kamille, mynte, lavendel eller urteblanding).
Tænder fyrfadslys i de små lanterner. (Morten har tændt op i brændeovnen).
Går i bad, så jeg føler mig professionel og smuk. Så transporterer jeg mig hen på den vakkelvorne almuestol med puden på. Transporttid: 10 sekunder.
And that´s it.
Her skriver jeg. Laver videoer. Kommunikerer med min nye, kreative parner, Annika (hende skal I snart få at se) via mail, snakker med Morten, som sidder lige over for.
Frokosten er kernesund (og lige ved siden af i køkkenet9. Og arbejdsdagen afbrydes kun af en løbetur. Og slutter klokken 14.
En af de ting, jeg har lært ved at leve kernesundt, er at nå ind til kernen. At nå ind til det, der nærer mig, gør mig lykkelig og vælge resten fra.
Jeg har - ved at spise kernesundt - lært at unde mig selv det BEDSTE.
Det har smittet af på mit arbejdsliv.
Før gik jeg konstant på kompromis med min mad, mine drømme, mine værdier og mine ønsker.
Jeg arbejdede i åbne kontorlandskaber (mareridt for en sensitiv sjæl), jeg arbejdede for meget. jeg arbejdede med ting, jeg ikke interesserede mig for (pengene skulle jo komme et sted fra). Og jeg brugte undelige timer af mit dyrebare liv på motorveje, i tog, busser og på cykl til og fra...
Jeg har spist mig til min drømme-karriere
I bogen "Millionøsemetoden" fortæller jeg, hvordan det at lære at nære mig selv var den direkte adgang til min vej her i livet.
For det første fordi min kreativitet og adgang til mit fulde potentiale druknede i træthed, stress og blodsukkersvingninger, da jeg levede usundt.
for det andet fordi det at unde sig selv det optimale med hensyn til mad, lærte mig aldrig mere at lade mig NØJE med det næstbedste her i livet. Jeg øvede mig med maden. Og blev god til det, når det galdt venskaber, kærlighed, selvforkælelse, karriere...
Det er næsten det bedste ved at følge kvinderne i klubben, på kurserne og på webholdet, er når de når til den erkendelse, siger deres job op, springer ud som selvstændige eller omvendt. Med lys i øjnene og stor lettelse og sommerfugle i maven.
Alt dette tænker jeg på, når jeg sidder her ved mit blanke skrivebord.
Tak for det.
Jeg elsker det.
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (4)