Opskrift: Lav sunde low carb påske-æg selv
I dag er fredags opskriften, labre low carb lav-selv påske æg
fra lowcarb.dk og Sofia Sommer
Marcipan:
200g smuttede mandler
1 pasteuisert æggehvide
1 tsk. mandelessens
2 spsk. mandelsmør
2 spsk. fibersirup
2 spsk. sukrinmelis
Det hele blandes og stilles køligt
Blød nougat:
100 g ristede hasselnødder
5 spsk. kokosolie
2 spsk. lucumapulver
1 tsk. vaniliepulver
2 spsk. kakao
2 spsk. fibersirup
2 spsk. sukrinmelis
hasselnødder ristes på en tør pande ved middel varme i 5-10 min, til skallen læsner sig
Nødderne afkøles og skallen gnids af med fingrene, hvorefte de males til mel.
De resterende ingredienser smeltes sammen i en gryde og blandes med hasselnøddemelet, hvorefter nougatmassen stilles køligt til den er stivnet
Smelt mørk chokolade.
En lille klat nougat rulles ind i marcipan og overtrækkes med chokoladen
PPS. Find en masse labre Low Carb lækkerier HER:
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (1)