proteinknækbrød mums
I dag og i går har vi fået knækbrød. Åhhhhh, hvor skønt for sådan en flok protein-typer som MORTEN, MELVIN OG MIG. Bertram er en blandings-type, der godt kan håndtere brød, masser af frugt, juice og sundt guf i større mængder.
Men nu elsker vi altså leverpostejsmadder. Hanegals allergivenlige er så skøn med mayonnaise under. Så det har længe ærget mig, at jeg fik ballonmave og tog så meget på af for meget brød.
Igen må jeg hylde Helle Kofoeds nye bog "Glutenfri". Inspireret af hendes opskrift på nøddebrød, lavede jeg i går knækbrød helt uden korn. MUMS. (78 sider illustreret kr 99,-. Kan bestilles på helle@kofoed.mail.dk) Læs om bogen på: www.hellekofoed.dk
Jeg tog: mandler, cashewnødder, hørfrø og blendede i min guddommelige Vitamix blender. Vupti havde jeg en omgang proteinrig mel. Så et par æg i til konsistensen blev småkage-dej-agtig. Og en omgang havsalt. Thats it.
Dem trykkede vi ud på en bageplade til små, runde, tynde knækbrød. Og så fik de en tur på 160 grader, til de blev sprøde og fine. Spørg mig ikke om mål og tid. Aner det ikke - jeg improviserer!
DE SMAGER GODT, mor, sagde Bertram og Melvin.
Så nu har vi proteinrigt brød med bid til morgenmåltid, mellemmåltid og madpakke. geniale med bønnepostej, leverpostej eller en hvilken som helst yndlings-pålæg.
Knus
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (50)