Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Riskiks er værre end sukker og is

De smager jo godt. Og de ser så sunde ud.

De er med i tasken hos bevidste forældre til sport-arrangementer og i fitness-centre. Vi har dem endda med i en af vores bøger. Dog med fedt og protein på til at holde skik på blodsukkeret.

Men riskiks er ikke specielt sunde, det bliver jeg nødt til at dele med jer. De har et 30 % hurtigere glykæmisk index end rent sukker.  

Derfor er riskiks sammen med bagels (som er lige så hurtige) det mest usunde, du kan spise, hvis du og ungerne vil holde stabilt blodsukker og stabil vægt eller tabe jer.  

Læs hele artiklen HER 

Hvad tænker du om riskiks nu?

Knus

Ninka

Kommentarer (7)

  1. kristine jensen på 17.11.2011
    Kære Ninka
    tak for en SUPER blog:)

    jeg ville gerne høre dig om det er sundt at snacke på økologiske Raw white mulberries(hvide morbær). fik af vide i helsekostbutikken at det høje sukkerindhold ikke rører blodsukkeret og ikke sætter sig som fedt. er det nu rigtigt? ved at tørrede dadler og figner belaster ens blodsukker, men morbær skulle være anderledes?
    vil sætte stor pris på dit svar:)
    Kærlig hilsen
    Kristine Jensen
  2. ninka mauritson på 15.11.2011
    Hejsa igen....

    Kartofler er ikke så godt, hvis du vil tabe dig...
    Hvis du elsker kartofler, hvad så med de søde, røde kartofler? De er et bedre valg.....

    Knus

    Ninka
  3. ninka mauritson på 14.11.2011
    Hej alle i skønne mennesker.... I riskiks er der ikke den kæmpe store forskel på den ene eller den anden slags. Skal man holde vægten eller tabe sig..... Nej tak. Det samme gælder risdrik. Olie og protein vil altid holde blodsukkeret i ave, men desværre er fedt sammen med kornprodukter ikke særligt sundt. Til gengæld er selv mætttet fedt din ven, hvis du spiser det sammen med grøntsager.
  4. turi hultberg på 11.11.2011
    Ernæringsvejleder Bitch sagde på tv2 at Rismælk, ernæringsmæssigt kunne sammenlignes med Cola. Er der nogen der har kommentarer til dette?
  5. Lene Baggesgaard på 10.11.2011
    Kære Ninka

    Ved du hvordan kroppen reagerer, hvis man intager fødevarer som ris med et rimeligt højt glykæmisk index i et måltid sammen med eksempelvis gode olier, kød og grøntsager med et lavt index. Vil insulin niveauet statig stige voldsomt?
    Og hvilken tabel bruger du til at se hvilke fødevarer der placerer sig hvor? De mange forskellige på nettet placerer nemlig fødevarerne meget forskelligt.

    Mange kærlige hilsner
    Lene
  6. Ulla Mikkelsen på 10.11.2011
    Nu fåes riskiks jo med forskelligt indhold, nogle af dem indeholder 98% brune ris, så der er vel forskel på det glykæmiske index ?
  7. Camilla Lauritsen på 10.11.2011
    Tak for info, super vigtigt når man tror noget er sundt :-/

    Jeg troede faktisk der var gluten i, så jeg har holdt mig fra dem den sidste halvanden uge :-)

    Men hvad med Quania kiks? Er de også dumme ved vores blodsukker?

    Jeg har også et andet spørgsmål, Ninka. Jeg har prøvet inde på forummet, men der er ingen der har svaret. Kartofler! Må / må ikke? Jeg er i måned 2 del 1 og er startet med dine opskrifter, og der er kartofler i. Jeg Æælsker kartofler, så det er jo skønt hvis jeg bare engang imellem må få dem, men vil hellere droppe dem en periode hvis det er bedst for mig.

    Kh. Camilla

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.