Se hvad jeg spiser i en uge
Vil du vide, hvad jeg typisk spiser i løbet af en uge? Her på bloggen, poster jeg billeder af min mad hver dag, hele denne uge.
Ingen krimskrams eller festlige tilbøjeligheder. Intet glansbillede. Helt almindelige Ninka-spiser-mad-med-familien-uge.
I går stod menuen på kylling med sesam og wasabi samt blandet salat med stegt aubergine og oliven. Jeg eeeelsker fed, tung mad, som stegt aubergine.
Da jeg gik i gang, var jeg ikke helt klar over hvad menuen ville ende ud med. Det her blev så resultatet.
Sådan gør du:
Aubergine steges i rigelig smør eller olie på en pande. De skal blive godt fedtede og saftige. Krydres med salt og peber.
Kyllings svitses på panden med krydderiblandingen fra Santa Maria "sesam og wasabi." Kom gerne rigeligt på. Drys med lidt salt og peber.
Blandet napolitana-salat skylles og puttes i en skål. Grønne oliven og stegt aubergine kommer med i. Tilsæt gerne lidt persille, agurk eller hvad du nu har hjemme.
Lav en dressing af æblecidereddike, olivenolie, lidt chili, urtesalt og tahin. Der skal være rigeligt af det. Røres godt sammen, så tahinen bliver opløst. Dressingen hældes ud over og maden kan nu serveres.
For at sikre, at du får nok mættet fedt, så put en stor smørklat på kyllingen eller tag en spiseske kokosolie efter maden. Så holder du dig længere mæt og tilfreds. Og din krop vil takke dig, ved at smelte dellerne væk fra kroppen.
I aften skal vi have kotelleter i fad med tomatsalat. Få opskriften i morgen :-)
Hvad skal du have at spise?
Knus
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (5)