Sellerichips og nyt look
Kære venner
Kræsenhed. Jeg plejer at opfordre til at udfordre den. For det første med zink, som efter Umahro Cadogans utroligt gode råd har udryddet det meste af den slags herhjemme. Ifølge ham smager masser af mad bittert for mennesker med zink-mangel. Og så er det klart, man bliver kræsen.
Resten tackler vi med tålmodighed og lusk.
Selleri for eksempel. Knoldselleri altså. Bertram har altdi sagt, at han hadede selleri. Samme Umahro (han er min guru, det har jeg jo sagt), har fortalt mig, at børn skal smage på en ting mindst 6 gange, før de kan afgøre, om de kan lide det eller ej. Derfor serverer jeg gang på gang selleri for det vrængende barn. Med cool mine og et smil. Og er ved at opgive. Indtil i går, hvor jeg kommer i tanker om, at selleribøf (selleri i tynde skiver) var min livret som lille. Så det stiller jeg foran min inkarnerede selleri-hader i går.
"Uhmmmm, det smager fantastisk, mor" var reaktionen. Hurra. Endnu en super-grøntsag på repertoiret. Som aldrig ville være belevet en del af hans liv, hvis jeg havde taget hans nej for gode varer.
Det skulle bare skifte look, så godtog han det.
Apropos look. Denne webside skifter look i løbet af en uges tid. Jeg glæder mig simpelthen så meget til det. Det første, I vil lægge mærke til, er forsiden.
Efterhånden kommer der mere til. Klubben, som I kan melde jer ind i kommer i december. Men om få dage vil der være premiere på en opskrifts-samling, som kan købes i den nye inspirations-shop. Her kommer der meget mere efterhånden i form af de guides og opskrifter, som I har efterspurgt i bruger-undersøgelsen.
Vi kommer til at lave video-testimonials. Og der bliver film-klip og interviews med de eksperter, jeg læner mig op ad.
I kan altid maile mig med kommentarer og bud på, hvad I savner af opskrifter, guides og hjælp til den kernesunde livsstil.
Glæd jer. Det bliver SÅ fedt.
Knus
Ninka
Efterlad en ny kommentar
Var denne blog en øjenåbner?
Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.
Kommentarer (18)