Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Stop så med at snyde sukker i os

Sukkerfri:

Vi bliver tykke. Børnene bliver vilde. Og sultne. Og usunde.

Mødre bliver gamle, rynkede og løse i huden af det. Så MÅ VI GODT BLIVE FRI FOR AL DEN SUKKER I MADEN?

Jeg blev simpelthen så ærgerlig, da jeg havde købt ind i weekenden. Vi skulle have Tacos, og jeg smed øko-krydderi ned i indkøbskurven.

Jeg må indrømme, at jeg ikke kiggede på ingredienslisten, før jeg kom hjem.

Og så fik jeg et chok. Der var 45 % kulhydrat i den ene pakke. Og den anden 60 %. Hovedingrediensen var SUKKER? WHAT?

Kære Brugsen, det duer bare ikke.

Jeg smed lortet ud og brugte i stedet de krydderier fra min egen skuffe, som der var nævnt i ingredienslisten.

Hvor har du sporet sukker, hvor du mindst ventede det i dine dagligvarer?

Advar os andre….

Kommentarer (9)

  1. Betina Juhl på 21.03.2011
    Jeg undrer mig over HVORFOR der skal SUKKER (eller kunstige sødestoffer, som et eller andet sted er meget værre) i kød pålæg. Om jeg fatter det.
  2. Anemona Pedersen på 11.03.2011
    Jeg blev så ked af det, da jeg opdagede ASPARTAM i penicillin-mixturen til børn! Det er ikke engang sødet med almindelig sukker, kun aspartam. ØV! Jeg ville gerne være mere oplyst til alternativer mod baktusser...
  3. Jane Høyer på 10.03.2011
    Hej Conny - men det er stadigvæk producenten af produktet, der vælger, hvad der skal i varen ..
  4. ninka mauritson på 10.03.2011
    ØV, BRUGSEN. I burde skamme jer, så.........
  5. Conny Hartmann på 09.03.2011
    Kære Jane - kritikken skal rettes mod Brugsen. Det er dem, der har købt produktet. De store kæder presser leverandøren utrolig hårdt i disse tider, kan man ikke levere en vare til en meeeget billig penge, går ordren til en der vil. Kæden er stort set ligeglad med ingredienserne, bare det er billigt. Har oplevet det på tætteste hold.
  6. ninka mauritson på 09.03.2011
    Jane - det har du ret i....

    Der er så meget sukker i alt....
    det er ok med en lille bitte smule dextrose som det sidste på ingredienslisten...Men når det står først på ingredienslisten er det HOVEDINGREDIENS. I EN DIP....

    Øv
  7. Karen Lund på 08.03.2011
    Jeg undrer mig over alt det sukker der er i brød! Vi spiser ikke meget brød, men hvis vi gør, bager vi det ALTID selv! Jeg kan slet ikke lide købe-brød mere, for det smager ikke af det det burde!
  8. Thine Natalie Holm på 08.03.2011
    Ja, man undres! Jeg har fundet sukker i rejer ...der tænkte jeg virkelig også bare WHAT!
  9. Jane Høyer på 08.03.2011
    Men kære Ninka, ærgelsen skal jo rettes imod producenten og ikke Brugsen.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.