Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Vild low-carb i Norge

Jeg var i går i en helsekost i Oslo - det vrimlede med low-carb produkter på samtlige hylder. Nordmændene har stor fokus på kulhydratfattig mad. De har virkelig fattet noget.

Hvad fanden er det der gør, at vi er så langt bag ud i Danmark, når vi er så langt fremme i skoene, på så mange andre områder?

For eksempel havde de også æggefri mayo til de som er overfølsomme for æg. Og jeg kunne blive ved - allergi-venlig mad alle vegne.

Suk.

Jeg vil så gerne have, at vi har fri rettigheder til at købe alt hjemme i Danmark. Så forbrugerne selv kan vælge fra eller til.

Heldigvis er Kernesund Familie, nogle af de første i Danmark, der går ind for stenalderkost. Du kan få fingrene i vores nye stenalder kogebog HER

Hvad er dit bedste low-carb tip?

Knus

Ninka

Kommentarer (4)

  1. Lone på 24.02.2012
    Rigtig godt spørgsmål, om hvad det er, der gør, at vi er bagud i Danmark på det sundhedsmæssige område i forhold til f.eks. Norge. Jeg har i øvrigt selv boet i Oslo engang, og fik der grundlagt nogle sundhedsmæssige og alternative interesser, som jeg ikke ville have været foruden. Jeg har en alternativ teori om det, som selvfølgelig kan diskuteres; jeg har engang hørt, at vi påvirkes psykisk af de sten, som ligger i undergrunden.. Nu ved jeg dog ikke hvad der ligger under DK, flintesten måske:-)
  2. stine andersen på 24.02.2012
    Uha, hvor er jeg misundelig på Norge nu...altså deres udvalg! Jeg er i øjeblikket på jagt efter low-carb-alting, men især brød er i min kikkert. Men der er intet at købe, så jeg er ude i afprøvning af opskrifter. Ingredienserne er frø, kerner og klid - istedet for melet, og dertil æg, smør, olie og creme fraiche som de "våde varer", og så bagepulver og lidt salt... Det er stadig ikke "rigtigt" brød, men når det er lunt og med god økologisk smør på, så nærmer det sig :0) -men igen; ved søgning på opskrifter er det sjovt nok primært de norske sider der popper op.....
  3. Marisa Priess på 23.02.2012
    Hej Ninka..
    Nu bliver jeg simpelhen nødt til at spørge dig: alt det der stenaldermad, indeholder som sagt en del protein, men danner så meget protein ikke syre i kroppen?
  4. Anita Flataker på 23.02.2012
    Det stemmer at det er et kjempe fokus på Lav-karbo, og det er flott. Her kan du nesten ikke åpne et magasin eller avis hvor det ikke står noe om lav-karbo. Men det glemmes hvor viktig det er med riktig fett er..
    http://soma.no/brosjyrer/
    (fett og oljer)
    Neste uke blir det vinterferie i Danmark på familien. Da blir det hamstring av urtekram produkter og andre godsaker som er dyre i Norge. :-)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.